Hvad er smedearbejde ?

Smedearbejde udføres i hoved-, fag- og underentrepriser

Når man taler smedearbejde starter det som reglen med et smedeværksted.

Hos Global montage startede det i 2001 som et enkeltmandsfirma med en enkelt smed, og i dag udføres smedearbejde hos Global i en moderne virksomhed, som nu er 10 mand som alle tilbyder smedearbejde i hoved-, fag- og underentrepriser.

​Hos Global montage er målsætningen spændende arbejdsdage, opgaverner er meget froskækldige med samtidig er der stor fokus på, at der skal leveres smedearbejde til konkurrencedygtige priser, og med kvalit i højsædet og der skal  naturligvis overholdes de aftalte betingelser og leveringstider.​

Når smedearbejde eller andre montage opgaver skal leveres hurtigt og rigtigt, kræver det at både kunde og smeden sikrer en forståelse for opgavens omfang og krav, her tænkes på dokumentationsarbejde og krav, jo hurtiger og effektivt dette sker jo hurtigere kan en udførelse af en givne opgave udføres og resultatet bliver også som ønsket. Det er derfor vigtigt i hele processen at tage de vigtigste beslutninger før opstart.  For at indfri alles forventninger i henhold til aftalegrundlaget. Dermed sikres, at alle parter får en god oplevelse, men den udførte smedeopgave.