GM Laser tilbyder laserskæring

Global montage nye Laser

Global Montage Laser ApS er en 100% danskejet virksomhed, som gennem de sidste 20 år har arbejdet som underleverandør af smedearbejde, i både konstruktion industrien og i den rustfri sektor med Pharma industrien som største kundegruppe. Global montage Laser er en del af Global Montage og derfor kan vi tilbyde hele pakken fra udvikling, til montage. Den bedst tænkelige service er vores målsætning i en hver. Dette betyder vi er i konstant udvikling.
Global Montage er certificeret til både ISO 1090 samt EN 3834.

Mere end bare kilp & buk

Global montage har gennem flere år, haft fast produktion og derfor har Laser udvidelsen også ligget i pipeline i flere år, nu tiden den rette og derfor er maskinen landet. Global montage Laser afdeling tilbyder 3 holds kørsel på laser og bukke afdelingen, dette betyder der som udgangspunkt altid kan trylles emner igennem på kort tidfører. En force Global montage Laser afdeling kan udrulle for langt flere virksomheder på Sjælland samt yde forsendelser til hele verden.  

Virksomheden er placeringen lige i udkanten af København og derfor et godt sted for transport og logistik om det er til motorvejen eller lufthavnen varen skal.

En virksomhed med langvarige kunderelationer giver troen på der også er andre som vil få stor glæde af Global montage laserskære, GM laser kører med 3 Kw Fiber laser på 3000 x 1500 mm skifte bord, der er mulighed for 24 timers drift til meget konkurrence dygtige priser, grundet lave omkostninger.


Optimale løsninger er ikke alle steder en mål, men hos Global montage har der altid være innovation og forsøg på at optimere alle processer både for virksomheden og ikke mindst for kunder og med det er der skabt tillidsforhold, mellem virksomheden og kunder i forbindes med seriøst samarbejde og langvarige kunderelationer.

Maskinparken hos Global montage Laser
Kendetegnende for GM er stor fleksibilitet og service, hvilket er nøgleord vi sætter i højsædet i vores dagligdag. 

Fiber laser skæring i virksomheden er i dag 1 CNC styrede fiber laserskærere, på 3 Kw høj effekt.

I afdelingen for klip og buk har kantpressen 160 Ton og kapacitet på 3200mm, en maskine som stadig har få år på bagen, dette giver drift sikkerhed og Delem kontrol, sikres kvaliteten et ensartet resultat.

 
Klip og Buk er ikke det eneste

Global montage’s svejseafdeling tilbyder certifikat svejsning af alle former for stål

  • Konstruktions svejsninger
  • Pladsarbejde
  • Med Co2, Tig og Punktsvejs
  • Orbital svejsning fra 6mm rør
  • Pålægs svejsning af emner til ø 250mm
  • Med alle former for belægning
  • CE mærket konstruktioner
  • Laser gravering og mærkning af emner
  • Rør arbejde i stål og jern.


Med arbejde i Solid Works, kan der fremstilles tegninger i 3D og alle emner køres igennem DXF filer, til Nesting som sikre materialebesparende planlægning.

Men konstant investering i de seneste teknologier er det muligt at fremstille emner og løsninger for vores kunder, til det marked de har.

Vores kreativitet har bragt mange udfordringer gennem tiden – både inden for prototyper og store ordre med høje styk antal.

Ved tæt samarbejde med vores leverandører kan vi tilbyde landets bedste priser både på materialer og arbejdskraft, hvilket er en væsentlig faktor i ønsket om at kunne levere til konkurrencedygtige priser.

Kompetencer for vores Laser, Klip og Buk
Pladeformat op til:
Stål 1500 x 3000 mm
Rustfast 1500 x 3000 mm
Aluminium 1500 x 3000 mm

Tykkelse fra 0,5 – 20 mm

Kontakt til Global montage 7023 5513